• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  1η Κιθαριστική ακαδημία 28-30 Ιουλίου!

  1η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

  «ΜΕΡΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  «Ξεκινάει με Στέλιο Γκόλγκαρη & String Demons

  η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού»

  Η 1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού – «Μέρες Κιθάρας», ξεκινάει στις 28 Ιουλίου του 2015, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με την συμμετοχή του διεθνούς φήμης Έλληνα Σολίστ, Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας “Αμφίκαια” Στέλιου Γκόλγκαρη, ο οποίος θα συμπράξει με το διάσημο ντουέτο εγχόρδων String Demons (Κωνσταντίνο & Λυδία Μπουντούνη).

  Επίσημος προσκεκλημένος της Ακαδημίας, είναι «ο Θρύλος της κλασικής κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό», Βαγγέλης Μπουντούνης, που μαζί με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ακαδημίας, Μάρω Ραζή και τα Κιθαριστικά Σύνολα τους, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.

  Συναυλίες στα πλαίσια της Ακαδημίας, θα δώσουν ακόμη οι γνωστοί Σολίστ: Μαίρη Νικολάου, Χάρης Κανελλίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος και το περίφημο Κιθαριστικό Τρίο Ανταλετάκ.

  Οι εκδηλώσεις της Κιθαριστικής Ακαδημίας, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στην 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 2016.

  Οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στης 20:30 και θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας

  Η είσοδος είναι ελεύθερη.