• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Πρώτο φεστιβάλ πνευστών Παρνασσού!!!

  Σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό τριήμερο στο αγρόκτημα μας με την συνοδεία των χάλκινων πνευστών!!
  Κάθε βράδυ μοναδικές συναυλίες για τους διαμένοντες αλλά και για τους κατοίκους της γύρω περιοχής!

  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

  «Κορυφαία ονόματα των Χάλκινων Πνευστών, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια, 5-7 Αυγούστου 2016.»

  Με κορυφαία ονόματα ξεκινάει, το 1ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού, στις 5 Αυγούστου του 2016, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

  Στόχος να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές μουσικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

  Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο κορυφαίος τρομπετίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Παναγιώτης Μπαλαμός, που με την συνεργασία του τρομπετίστα της Μετροπόλιταν ‘Ορχηστρα Διονύση Αγαλιανού, του τρομπονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, του κορνίστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστου Καλούδη, του τουμπίστα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Παύλου Τριανταφυλλίδη και του σαξοφωνίστα της Φιλαρμονικής Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων Στάθη Μαυρομμάτη, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.

  Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, περιλαμβάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, δημιουργία μουσικών συνόλων, συναυλίες και θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με τον Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στο 2ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού 2017.