• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  3ο φεστιβαλ κιθάρας “Αμφίκαια κιθαριστική άνοιξη”

  Η πρώτη συναυλία το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 18:00.

  Ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδας, διεξάγεται και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, 4, 18 Μαρτίου και 2 Απριλίου, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με γενικό τίτλο «Κιθαριστική Άνοιξη».  Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το αγρόκτημα «Αμφίκαια», με την συμπαράσταση του Συλλόγου  Ελλήνων  Κιθαριστών (ΣΕΚ).

  Την καλλιτεχνική διεύθυνση, έχει  ο διεθνούς φήμης σολίστ και πρόεδρος του ΣΕΚ, Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι διακεκριμένοι νεαροί, αλλά και έμπειροι σολίστ της κιθάρας, όπως ο Χριστόδουλος Μπενετάτος, η Κατερίνα Καρυώτη η Κυριακή Μάϊνα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, η Δήμητρα Γιάννου, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, η Μαρίνα Σμιρνόβα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η φλαουτίστρια Μαρία Σακκά.

  Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η συμμετοχή του περίφημου Nikea Guitar Quartet, με το οποίο θα συμπράξουν σολιστικά ο Στέλιος Γκόλγκαρης και ο πολυβραβευμένος κιθαριστής Γιώργος Γκόλγκαρης.

  Οι συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του αγροκτήματος «Αμφίκαια», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.