• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Φιλοξενία της ομάδας μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου!

  Το Αγρόκτημα Αμφίκαια δείχνοντας την κοινωνική του ευαισθησία φιλοξένησε δωρεάν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, την ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου με σκοπό την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ για την συλλογή τροφίμων για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου με την τοπική ομάδα του Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας!

  Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Θεόδωρος Παπαλουκάς!

   

  Ακολουθεί η δημοσίευση της τοπικής ομάδας(www.arisamfiklias.gr )

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-Α.Σ. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  Νικητής ήταν το μπάσκετ καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Θοδωρή Παπαλουκά για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε δίνοντας το παρόν σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση,το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο σύλλογος μας ήταν να τον βραβεύσει ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο Ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ!

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και τον Αντιδήμαρχο Αμφίκλειας κ Γκιώνη για την βοήθεια στην μετακίνηση των αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και τον οδηγό του λεωφορείου κ Πέτρο Ζωγράφο για την προσφορά του.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή κ Κουτσιμπό για την στήριξη του (αφιλοκερδώς) στους φιλανθρωπικούς αγώνες του συλλόγου μας.

  Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε ακόμη μια φορά με την παρουσία του, εμείς με από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας για ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, με απώτερο σκοπό να φέρουμε τον φίλαθλο κόσμο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε προσφέροντας παράλληλα και κοινωνικό έργο.
  Για την ιστορία η ομάδα της Κιβωτού κέρδισε τον αγώνα με 52-61.