• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Λήξη φεστιβάλ “κιθαριστικής άνοιξης”!!!

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ κιθάρας “κιθαριστική άνοιξη” του αγροκτήματος μας.

  Στην τελευταία συναυλία είχαμε την χαρά να απολαύσουμε το μοναδικό ελληνικό ντουέτο κλασσικής κιθάρας των κ Στέλιο Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!!

  Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και παραβρέθηκε σήμερα στην λήξη του φεστιβάλ.

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ κ Στέλιο Γκόλγκαρη για την συνδρομή του στην πραγματοποίηση του.

  Σας παρουσιάζουμε και ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την χθεσινή συναυλία του αγαπητού φίλου Δημήτρη Σιασιάκου(e-tithorea.gr) τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ!

  Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ Δημήτριο Καλπύρη για την συνεχή “κάλυψη” ολόκληρου του φεστιβάλ και σας παραθέτουμε 2 μοναδικά κομμάτια που βιντεοσκόπησε, το πρώτο το πολύ γνωστό asturia του  isaak albeniz σε μία μοναδική εκτέλεση του Βασίλη Μαστοράκη, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ!

  Το δεύτερο κομμάτι ένας μοναδικός κουβανέζικος χορός (danza cubana) του H. Villa-Lobos το προτελευταίο night club του Astor Piazzola σε εκτέλεση Στέλιου Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ!