• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Nέες χιονοπτώσεις και έναρξη χιονοδρομίας!!!

  Κατώτερου του αναμενόμενου οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν,αλλά έδωσαν όμως το απαραίτητο χιόνι για να λειτουργήσουν οι πρώτες πίστες του κέντρου για χιονοδρομία!

  Καλή σεζόν στους χιονοδρόμους!

  Σας παραθέτουμε το σημερινό μήνυμα του Χ.Κ.Π.

  Πρώτη μέρας λειτουργίας του ΧΚΠ για χιονοδρομία σήμερα, με τις πίστες Αίολο, Διηάνειρα και πλατό αρχαρίων 1950. Το χιόνι στις εν λειτουργία πίστες ήταν αρκετό και δεν υπήρχαν πέτρες. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, ειδικά των τουριστών. Πάντως πολλοί ήταν και οι χιονοδρόμοι που μας επισκέφτηκαν για την πρώτη κατεβασιά της σεζόν. Όσον αφορά τους αναβατήρες λειτούργησαν οι:  Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής (έκλεισε στις 11:30 λόγω ισχυρών ανέμων), Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος  και Ήρα.
  Σήμερα και λόγω της περιορισμένης λειτουργίας του ΧΚΠ το εισιτήριο προσφερόταν με έκπτωση 50%, δηλαδή στα 15 ευρώ.
  Η χιονόπτωση που συνεχίστηκε όλη τη μέρα άφησε 15 εκατοστά επιπλέον χιόνι με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε αύριο με περισσότερες πίστες.
  Αύριο περιμένουμε λιακάδα με βοριαδάκι που θα κρατήσει το χιόνι σε άριστη ποιότητα. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:  Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος και οι πίστες: Αίολος, Βάκχος (όχι η κόκκινη), Περικλής, Τηλέμαχος, Διηάνειρα, πλατό αρχαρίων 1950, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να ανοίξει και το πλατό αρχαρίων του Προφήτη Ηλία.