• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Space Hellas

  H Space Hellas αποτελεί ένα δυναμικό και καταξιωμένο στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας System Integrator και Value Added Solutions & Service Provider. Η εταιρία σχεδιάζει, αναπτύσσει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας, πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και την πιστοποίηση ασφάλειας ISO/IEC 27001:2005. Η Space Hellas είναι μέλος του ΧΑΑ, ενώ η Alpha Bank κατέχει μικρό ποσοστό του μετοχικού της κεφαλαίου.

  Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ η Space Hellas διατηρεί υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Ιωάννινα. Επίσης, δραστηριοποιείται στο εξωτερικό σε περιοχές όπως η Κύπρος, τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή  και η Αφρική.

  Από το 1985, η εταιρία έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πλήθος έργων τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας στον Τραπεζικό, Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και είναι ο συνεργάτης που εμπιστεύονται για ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες οι σημαντικότερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά.

  Στις κύριες δραστηριότητες της Space Hellas περιλαμβάνονται η σχεδίαση και υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών δικτύων, πληροφοριακών συστημάτων, managed services και data center facilities, λύσεων ασφάλειας και ασφάλειας πληροφορικής, λύσεων OSS-BSS καθώς και ασύρματων και δορυφορικών δικτύων.

  Η Space Hellas, στηρίζει ενεργά τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει το αγρόκτημα ΑΜΦΙΚΑΙΑ, προσφέροντας σε αυτό, απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

  Για περισσότερες πληροφορίες για τη Space Hellas, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο www.space.gr.