• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Coco-Mat

  Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και εξειδικεύεται στην κατασκευή οικολογικών προϊόντων ύπνου, επίπλων και λευκών ειδών, φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φυσικές, όπως για παράδειγμα το φυσικό καουτσούκ, ο κοκοφοίνικας, το βαμβάκι, το μαλλί, η αλογότριχα, το μετάξι, το ξύλο.
  Τα κρεβατοστρώματα και στρώματα της εταιρείας παράγονται αποκλειστικά από αυτά τα φυσικά υλικά ενώ πρωτοπορεί και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ύπνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη η COCO-MAT εισήγαγε την χρήση του ανωστρώματος με σκοπό να προάγει μια σημαντική ανθρώπινη λειτουργία όπως είναι ο ύπνος.
  Ο ποιοτικός έλεγχος των πρώτων υλών εξασφαλίζει το γεγονός ότι οι πελάτες της COCO-MAT απολαμβάνουν όλο και καλύτερα προϊόντα. Κι αυτό γιατί η διαδικασία που εξασφαλίζει την ποιότητα των πρώτων υλών, ακολουθεί την μέθοδο Συστήματος Ποιότητας της εταιρείας η οποία είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ISO 9001 του 2000.
  Το όραμα των ιδρυτών της COCO-MAT είναι η κατάκτηση της κορυφής στην κατασκευή φυσικών προϊόντων ύπνου και η συμμετοχή στη διαμόρφωση μιας αειφόρου παιδείας, που θα αγκαλιάζει όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.coco-mat.com