• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Εκδήλωση Ελληνικής καρδιολογικής εταιρίας

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» εκδήλωση ενημέρωσης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας εστιασμένη στην Καρδιακή Ανεπάρκεια. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 10 από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους υγείας καθώς και μέλη της Καρδιολογικής Εταιρείας.

  Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης 3 εξειδικευμένοι καρδιολόγοι ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της νόσου, τους τρόπους πρόληψης αλλά και αντιμετώπισής της.

  Στο δεύτερο, ο διακεκριμένος chef Λευτέρης Λαζάρου προετοίμασε μπροστά στους συμμετέχοντες μερικές συνταγές, στις οποίες αντικατέστησε το αλάτι με διάφορα αρωματικά που συνέλεξε από τον κήπο του αγροκτήματος.

  Ακολούθησε συζήτηση και επιμέρους συνεντεύξεις.

  Σε διαλείμματα της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορους τύπους ηλεκτρικών ποδηλάτων της εταιρείας  HELMA Electric, τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μελλοντικά και σε ασθενείς με μειωμένες σωματικές εφεδρείες.

  Τέλος, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιασώ General, ως μόνιμος υποστηρικτής δράσεων υγείας του αγροκτήματος, πραγματοποίησε δωρεάν πελματογραφικό έλεγχο σε όσους το επιθυμούσαν, στο χώρο της Μονάδας Τηλεϊατρικής.

  Η επιλογή του αγροκτήματος έγινε τόσο γιατί διαθέτει πλούσιο κήπο αρωματικών φυτών έκτασης 10 στρεμμάτων, όσο και λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει σε ειδικών απαιτήσεων εκδηλώσεις ( σχετικά , να σημειωθεί πως στο χώρο είχε γυριστεί επεισόδιο της εκπομπής Top Chef).

  Το αγρόκτημα «Αμφίκαια», έχοντας από 4ετίας θέσει τις δράσεις προαγωγής υγείας ως υψηλή του προτεραιότητα, θα συνεχίσει να φιλοξενεί και στο μέλλον ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις.