• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Συνεργασία με την σχολή σκι Πάππος-Μπαλντούμης!

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την σχολή σκι Πάππος- Μπαλντούμης.
  Οι διαμένοντες του αγροκτήματος θα έχουν την δυνατότητα εκμάθησης σκι από την καλύτερη και πιο ιστορική σχολή σκι στην Ελλάδα με ειδικά “πακέτα” εκμάθησης σε προνομιακές τιμές!

  Η Σχολή σκι Πάππος – Μπαλντούμης είναι η πρώτη Σχολή Σκι στην Ελλάδα και ιδρύθηκε την χιονοδρομική περίοδο 1977-78.

  Υπήρξε πρωτοπόρος στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

  Έλαβε την πρώτη άδεια λειτουργίας σχολής χιονοδρομίας στην Ελλάδα.

  Eπανδρώθηκε και εκπαίδευσε τους πρώτους δασκάλους από όλη την χώρα, που με την σειρά τους ίδρυσαν αργότερα σχολές και στα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα.

  Από τότε έως και σήμερα λειτουργεί συνεχώς στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού έχοντας μυήσει χιλιάδες χιονοδρόμους στα μυστικά του σκι και του snowboard.

  Είναι η μεγαλύτερη σχολή σκι και snowboard στην Ελλάδα και διαθέτει επαγγελματίες δασκάλους για όλα τα επίπεδα και ηλικίες.

  Από τις τάξεις της πέρασαν ως εκπαιδευόμενοι χιλιάδες μαθητές ενώ έχει υποστηρίξει τεχνικά και έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και Πρωταθλητές Ελλάδας.

  Αντικείμενο της Σχολής Σκι Πάππος – Μπαλντούμης είναι η διδασκαλία της τεχνικής της χιονοδρομίας σε κάθε επίπεδο, από τελείως αρχάριο ή παιδί, έως εξειδικευμένη προπόνηση σε αθλητές ή extreme μαθήματα και συνοδεία εκτός πίστας.

  Σκοπός και στόχος της σχολής είναι μαζί με την διασκέδαση, η σωστή και ασφαλής εκμάθηση μικρών και μεγάλων, καθώς και η δημιουργία χιονοδρομικής παιδείας και κουλτούρας, που σημαίνει σεβασμό του βουνού και των άλλων χιονοδρόμων.