• Αγρόκτημα Αμφίκαια Παρνασσός
  223 4048860 223 4048885 697 7596196

  Συνεργασία με τα Mastiha Shop

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως εδώ και λίγους μήνες έχουμε ξεκινήσει  συνεργασία με την εταιρία  Mastiha Shop η οποία παρασκευάζει προϊόντα σχετικά με την μαστίχα Χίου.

  Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την δυνατότητα που μας δίνουν να παρέχουμε στους πελάτες μας ορισμένα από τα εκλεκτικά και ποιοτικά προϊόντα τους.

  Λίγα λόγια για την εταιρία Mastiha Shop

  “Η MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2002, στα πλαίσια του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ‘Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου,  με κύριο σκοπό την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων mastihashop. Επιθυμία και στόχος, της ΕΜΧ που είναι και ο βασικός μέτοχος της εταιρείας , αποτελεί η ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό την ανάδειξη, προβολή και προώθηση  της Mαστίχας, των διαφορετικών της χρήσεων και ιδιοτήτων μέσα από προϊόντα Mαστίχας που παράγονται στη Χίο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Το όραμά μας… τα mastihashop να αποτελέσουν τις πρεσβείες της Mαστίχας σε όλο τον κόσμο… Με αφορμή την Mαστίχα να αποτελέσουν σημεία συνάντησης και φιλοξενίας των πολιτισμών της  Ανατολικής Μεσογείου.

  Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η φυσική Mαστίχα Χίου αποτελεί προϊόν-πρόταση ευημερίας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί του well being, τις διογκούμενες διατροφικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες, την διάθεση αναζήτησης σταθερών αξιών και πολιτιστικών αναφορών  τα mastihashop φιλοδοξούν να αποτελέσουν όχημα μιας σύγχρονης πρότασης προς όλους εκείνους που εμφορούνται από ανάλογες αντιλήψεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια πρόταση που διαφεύγει του εθνικού προσδιορισμού ή του γενέθλιου τόπου, που με αφορμή τη Mαστίχα θα μπορέσει να προωθήσει συναφή ή μη προϊόντα που στο σύνολο τους, συνεπικουρούμενα από τον μύθο και το πολιτισμό της περιοχής, θα στοχεύουν στην ικανοποίηση των παραπάνω τάσεων  και αναγκών.

  Η εταιρεία σήμερα αναπτύσσει εμπορική και βιοτεχνική δραστηριότητα, λιανικές και χονδρικές πωλήσεις η ένταση και αναλογία των οποίων  εξαρτάται από την περιοχή αναφοράς, γεωγραφική ή ειδική, τις καταναλωτικές συνήθειες και βεβαίως τον βαθμό γνώσης της φυσικής Mαστίχας και των αξιών που μεταφέρει. Η εταιρεία σήμερα και παράλληλα με την λειτουργία των καταστημάτων mastihashop έχει αναλάβει:

  • την παραγωγή προϊόντων Mαστίχας,
  • την διανομή της Mαστίχας Χίου στην Ελλάδα,
  • την ανάπτυξη και διανομή στα φαρμακεία της σειράς mastihashoptherapy,
  • την ανάπτυξη και διανομή της σειράς προϊόντων cultura mediterra σε καταστήματα τροφίμων”